4X4 DEKKTESTER VINNERE

Du ønsker å delta?

Du kan legge til dine vurderinger om dekk som du bruker direkte via TEST DEKK. Hvis du ønsker å skrive anmeldelser regelmessig, anbefaler vi gratis medlemskap via REGISTRERE på www.dekktest.com.

Dette er de beste 4x4-dekk

4x4-dekk er dekk som skal tåle tøffere utfordringer i møte med et variert og ujevnt terreng. Med en 4WD forventer du å komme frem der andre biler sliter. Det stiller ekstra store krav til dekkene dine, både når det gjelder trekkraft, bremseegenskaper og veigrep. I vår store 4x4-dekktest kan du se hva våre sjåfører har kåret som det beste 4x4-dekk. Det er levert inn flere titalls tusen testrapporter på dekk til 4WD, og antallet kilometer som dekkene er testet på nærmer seg 1 milliard.

Gode egenskaper i 4WD-dekk

4x4-dekk vil gi deg god stabilitet i svinger, selv ved høyere hastigheter, og disse dekkene kan gjerne benyttes til konkurranser så vel som til arbeid. De har god motstand mot støt og forsterkede blokker som både gir en lavere rullemotstand og en lengre levetid for dekket. De aller fleste dekkgigantene, og mange av de små dekkmerkene, produserer 4x4-dekk. Kjører du SUV så er du avhengig av denne dekktypen. For deg som kjører litt mindre biler, men som allikevel ser etter dekk som tåler noe tøffere forhold, så kan du se hvilke dekk som kommer best ut i vår helårsdekktest. I tillegg er det enkelt å finne fram til resultater for både sommer- og vinterdekktest, og dermed kan du finne god støtte når du skal navigere deg gjennom den jungelen som finnes av det store utvalget dekk og dekkmerker. Har du husket å skrive en anmeldelse på dine dekk? Det tar deg bare et par strakser, og det vil føre til enda flere fornøyde sjåfører over hele verden.