VINTER DEKKTESTVINNER

Bridgestone Pirelli Michelin Toyo

Du ønsker å delta?

Du kan legge til dine vurderinger om dekk som du bruker direkte via TEST DEKK. Hvis du ønsker å skrive anmeldelser regelmessig, anbefaler vi gratis medlemskap via REGISTRERE på www.dekktest.com.

Vår store vinterdekktest viser deg de beste vinterdekk

Lurer du på hvilke vinterdekk som er mest populære blant sjåfører over hele verden? Ta en titt på vår samling av vinterdekktest. Her har sjåfører over hele verden samlet sammen mer enn 113 000 testrapporter fra mer enn 1 milliard kilometer på hjul. Lurer du på hva som er de beste vinterdekk? I følge våre forbrukere er det selvsagt de velkjente navnene til Continental og Michelin som troner på listen. I tillegg finner du Nexen Winguard SnowG WH2, Vredestein SNOWTRAC 5 og Goodyear Ultra Grip Performance GEN-1. Fra Continental er det vinterdekket WinterContact TS 850P som er en testvinner og fra Michelin finner vi Alpin 5. Alle disse dekkene får høye score på samtlige punkter som vektlegges når det kommer til egenskaper ved vinterdekk.

Del din egen vurdering med oss

Du kan være med å utvide vår base med rapporter for test av vinterdekk. Send inn din egen anmeldelse på dine dekk og du har bidratt til å gjøre vår vinterdekktest enda større. Det er også mulig å bidra med dine erfaringer av sommerdekk i vår store sommerdekktest. På våre sider finner du også en egen oversikt over både 4x4-dekk, lastebildekk og motorsykkeldekk. Savner du noen dekk eller dekkmerker blant våre topp-plasseringer? Du kan være med å påvirke resultatene ved å sende inn dine bidrag. På våre nettsider finner du kommentarer og anbefalinger fra et stort antall sjåfører. Dekktest.com er skrevet av sjåfører til sjåfører. Du vil spare deg selv for både tid og frustrasjoner dersom du titter innom våre sider og leser anmeldelsene på de dekkene du vurderer å kjøpe.